Velkommen til Fast Hotels
Praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Fast Hotels og hvordan vårt hotellkonsept fungerer.

F.eks: Visste du at Fast Hotel ikke har resepsjon? All innsjekk og utsjekk er automatisk og superenkelt.
Lengre ned på siden finner du svar på en del typiske spørsmål fra våre gjester.
Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss mail eller ring oss! 

Om Fast Hotels

  • Vi har ingen resepsjon/resepsjonister. Du mottar en nøkkelkode på epost/SMS den dagen du skal sjekke inn og så snart rommet er klart. Enkelt og greit.
  • Vi vet at det du liker og bruker aller mest, det har du med deg på mobilen, PC-en eller nettbrettet. Derfor har vi droppet TV-en på rommet. I stedet får du tilgang til raskt internett, slik at du kan streame favorittserien din hele natta, sjekke nyheter eller publisere en story fra Lofoten på Instagram – helt GRATIS.
  • En god seng og en god natts søvn er det aller viktigste for gjestene. Sengene sparer vi aldri på, de skal være av ypperste kvalitet!
  • Du skal trives når du bor hos oss. Alle rommene er smakfullt og praktisk innredet med stol, skrivepult og kjøleskap, knagger til å henge klærne på og gode baderom med dusj (noen har badekar).
  • Utsjekk er et utgått begrep hos oss. Du pakker sammen og drar innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom. Takk for besøket og velkommen igjen til Fast Hotels!

Firmaavtale

Klart dere kan signere firmaavtale med oss!

Vi gjør hotelloppholdet så enkelt og billig som mulig – uten at det går utover komforten. Våre rom er tilrettelagt med gode og praktiske skrivebord til PC-jobbing. I tillegg er det etablert egne business-lounger i tilknytning til fellesområdene, hvor gjester kan sitte godt og arbeide i ro og fred.

Våre firmaavtaler baserer seg på en trappetrinnmodell der flere romdøgn gir bedre pris. Vi garanterer best pris av hotellene på destinasjonen. Våre firmakunder får egen rabattkode.

Vi tilbyr også ekstratjenester som bespisning og opplevelser. Fast Hotels samarbeider med flere spisesteder og eventselskaper.

Ta kontakt om dere ønsker en firmavtale:
Epost: stay@fasthotels.no
Tlf: +47 948 948 06

Spørsmål og svar

Her finner du svarene på de fleste spørsmål som våre gjester som regel lurer på.
Finner du ikke svaret på det du lurer på her? Send oss gjerne en mail til stay@fasthotels.no

— I de fleste tilfeller lar det seg gjøre. Ta kontakt med oss på stay@fasthotels.no så snart du ser at du vil utvide oppholdet. Du vil trenge ny dørkode idet det opprinnelige oppholdes avsluttes.

— Innsjekk er et utgått begrep hos oss. Idet dere mottar koden til døra, kan dere gå rett på rommet – når dere måtte ønske.

— Gratis raskt og stabilt internett er inkludert hos Fast Hotels. Klikk «connect» og kos deg.

Trenger dere flere, kontakter dere oss på SMS eller epost innen kl. 16, og vi fikser det. Epost: stay@fasthotels.no, SMS: 948 948 06

— Dere pakker sammen og drar når dere vil innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom.

— Ja, alle våre rom betales når du booker/før du ankommer hotellet. Hvis rommet ikke er betalt, vil du ikke motta adgangskoden til rommet.

— Rommet vaskes når gjesten avslutter oppholdet. Ved langtidsopphold vaskes det ukentlig av vårt personell. Ekstra vask kan velges ved bestilling, eller avtales på forhånd via: stay@fasthotels.no

— Send en epost til stay@fasthotels.no hvis du har booket direkte hos oss. Har du benyttet en ekstern booking-løsning (f.eks. booking.com), må du kontakte dem direkte.

— Ingen problem, send en epost til stay@fasthotels.no så setter vi inn en ekstraseng på rommet mot et lite tillegg i prisen. 

— Så snart rommet er klart (senest kl. 15 ankomstdagen), mottar du en SMS/epost med nøkkelkoden til rommet.
PS! Har du booket via booking.com eller lignende sider, kan det hende du må logge inn på deres side for å få tilgang til tilsendt innsjekk-info.