Invalid Input
Invalid Input
Velg et hotell
Invalid Input

Overnatting med frokost og julebord på Du Verden

IMG_3272

Julebordbyen Svolvær er blitt et begrep. Hos oss får du pakker med overnatting på ett av våre hoteller i Svolvær, inkludert frokost og julebord på Du Verden på kaikanten ved Torget. Ønskes RIB-tur og julelunsj i Skrova, lar også dette seg ordne.

PAKKEPRIS MED JULEBORD PÅ DU VERDEN

1.195 kr pr. pers. i dobbeltrom. (+300 kr for enkeltrom). Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 495 kr. pr. pers. i dobbeltrom (+300 kr for enkeltrom).

Må bestilles via epost eller telefon: booking@bjorback.no // +47 412 98 000

Beste pris på kun rom, finner du HER

Julebord kan være mer enn selve taffelet med god mat, drikke, venner og kolleger – selv om dette for de aller fleste er høydepunktet under julebordhelgene i Svolvær. Selskapene i Bjørback-Gruppen har et tilbud både til dem som «kun» vil ha julebord og til bedrifter/grupper som ønsker mer.
restaurant Du Verden på kaikanten i Svolvær tilbys to ulike julebordmodeller: Sharing the table, hvor den tradisjonelle julematen – ribbe og pinnekjøtt med alt tilbehør – plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler, for deling. For grupper på minimum fire personer tilbys lutefisklag, med servering av fisken på fat – alt det deilige tilbehøret står på bordet. 

Pakke med hotell og julebord
Alle helgene i tidsrommet fredag 1. november til søndag 22. desember tilbyr vi pakker med overnatting på ett av våre Fast-hotell i Svolvær og det populære julebordene på Du Verden. Pris for hotellovernatting og julebord på Du Verden er 1.195 kr pr. pers. Dette er inkludert frokost, som serveres på Du Verden lørdag og søndag mellok kl. 8 og 11. 

Vår julebordspakke bestilles via epost booking@bjorback.no eller på telefon +47 412 98 000. 

Julebord på Du Verden kan bookes separat på restaurantens hjemmesider.

Kun overnatting

Fast Hotels har tre hoteller i Svolvær. Alle hotellene er i gangavstand fra Torget/Du Verden. Ønsker du kun å booke overnatting hos oss, gjøres dette raskt og enkelt på våre nettsider. Her tilbys alltid våre beste priser

Mer info om hotellene: 

Fast Hotel Svolvær
Fast HotelLofoten
Fast Hotel Marina

Rorbu Svolvær

Overnatting i rorbu med felles stue og kjøkken, kan være hyggelig og sosialt – og en herlig ramme for julebordhelgen i Svolvær enten dere er kolleger eller en vennegjeng på tur. Vårt søsterselskap Rorbuanlegget Svolvær Havn har rorbuer i kategoriene LUX, PREMIUM og RESIDENCE

Rorbu Henningsvær

Henningsvær Rorbuer kan Bjørback-Gruppen tilby julebord for bedrifter/grupper i autentiske omgivelser. Rorbuene er ekte. Her bodde fiskerne i gamledager. De er nennsomt restaurert av Tom Eilertsen, grunnleggeren av anlegget – og driver fram til Bjørback-Gruppen tok over driften ved siste årsskifte.

Førjulseventyret

For julebordsgjester i både Svolvær og Henningsvær anbefales Førjulseventyret i Henningsvær som ramme og opplevelse. Mange kommer reisende langt fra i førjulen bare for å oppleve dette årlige arrangementet, som strekker seg over helgene i tidsrommet fredag 1. november til søndag 22. desember.

RIB-tur med lunsj i Skrova

RIB-turer ut fra havna i Svolvær er blitt et helårsprodukt. Det er mange år siden RIB-turene kun ble tilbudt sommerstid. Lofoten fra havet er noe helt eget. Lofoten fra havet vinterstid, med det fantastiske lyset som øygruppen er viden kjent for (vi har ikke mørketid, men fargetid), kan være en once in a liftetime-opplevelse.
Vi tilbyr, på forespørsel, RIB-tur til Skrova og julelunsj på Skrovabrygga alle julebordshelgene.

KONTAKT/INFO/BOOKING: 

Ta kontakt med oss på booking@bjorback.no for tilbud på julebordspakken du måtte ønske, eller ring oss på +47 412 98 000. 

Rom, rorbuer og julebord kan bestilles enkeltvis direkte på de respektive sidene:
Fast Hotels
Rorbuanlegget Svolvær Havn
Du Verden Svolvær

For Henningsvær Rorbuer, hvor det kun tilbys julebord og overnatting for grupper, må det sendes en epost til jul@bjorback.no for bestilling/info. Det samme gjelder RIB-tur/julelunsj på Skrovabrygga.

Bildet, som er tatt av Anita Engen, viser Bykiosken på Torget i Svolvær med Du Verden i bakgrunnen.  

Teksten er utarbeidet av Aidem Media.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.fasthotels.no/