Priser fra 750,-

Velg ankomst og avreisedato, samt hotell du ønsker å overnatte på.
Invalid Input
Invalid Input
Velg et hotell
Invalid Input

Fast Hotel. Ei god seng. Billig. Raskt. Og enkelt, i Svolvær.

Våre gjester setter pris på en god seng og gratis, stabilt internett. 

Filosofien til Fast Hotels er å gjøre hotelloppholdet så enkelt og billig som mulig - uten at det går ut over komforten. Vi gjør ikke forskjell på folk. Hos oss er en gjest en gjest. Alle får tilgang til våre nye og smarte løsninger. Alle slipper å vente i kø – av den enkle grunn at vi ikke har kø.

Myk seng hos Fast Hotels
Nylig oppussede rom klar til deg!
Den nye låsen til hotellet
 • Vi har ingen resepsjon/resepsjonister. Du mottar en nøkkelkode på epost/SMS den dagen du skal sjekke inn, så snart rommet er klart.
 • Vi vet at det du liker og bruker aller mest, det har du med deg på mobilen, PC-en eller nettbrettet. Derfor har vi droppet TV-en på rommet, og i stedet oppgradert nettet slik at du kan streame favorittserien, «skype natta» til de som er hjemme eller rett og slett bare surfe og sjekke «nytt».
 • Vi vet at ei god seng og en god natts søvn er det aller viktigste for gjestene. Sengene sparer vi aldri på, de skal være av ypperste kvalitet!
 • Du skal trives når du bor hos oss. Alle rommene er smakfullt og praktisk innredet med stol, skrivepult og kjøleskap, knagger til å henge klærne på og gode baderom med dusj.
 • Utsjekk er et utgått begrep hos oss. Du pakker sammen og drar innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom. Takk for besøket og velkommen igjen!

De beste prisene finner du på alltid på fasthotels.no – den raskeste og enkleste veien til ei god natts søvn.

Fast Hotels, alt du trenger for ei god natts søvn. Billig, raskt og enkelt.

Fast Hotel Lofoten

Fast Hotel Lofoten Austnesfjordgata 12

Fast Hotel Lofoten ligger sentralt i Svolvær. Det er bare 500 meter langs ærverdige Vestfjordgata til Torget. Hotellet ligger i et stille og rolig boligområde.

Vil du se byen, fjellene, fiskehjellene, nordlyset, Svolværgeita, innseilingen ved Feskarkona, Skrova og all den mektige naturen i 360-graders view? Da er Svinøybrua det perfekte utsiktspunktet. Fast Hotel Lofoten ligger praktisk talt ved brufoten (ut døra og til høyre).

Fru Falk-Petersen var den første som ønsket gjester velkommen. Siden da har hotellet fått mange faste stamgjester, ikke minst blant forretningsreisende. Det skyldes nok den stille og rolige atmosfæren der Fast Hotel Lofoten ligger mellom småhusene.

Les mer om Fast Hotel Lofoten

Book overnatting på Fast Hotel Lofoten

Fakta Fast Hotel Lofoten
 • Resepsjon: Nei
 • Heis: Nei
 • Wifi: Gratis høyhastighet internett
 • Frokost: Våre gjester kan spise deilig frokost (150,-) på vår søsterrestaurant Nordis Restaurant.
  Les mer om frokost her
 • Antall rom: 25
 • Antall rom for funksjonshemmede: 1
 • Parkering: Egen gjesteparkering
 • Avstand til sentrum: 500 meter
 • Antall etasjer: 4
 • Bygget: 1968/totalrenovert 2017/2018
Lobby
Lesekrok i Lobby
FH Lofoten
Minikjøkken
Rom
EDB rommet
Rom
previous arrow
next arrow

 

Fasade Fast Hotel Svolvær

Fast Hotel Svolvær Sjøgata 4

Fast Hotel Svolvær ligger rett ved Lofoten kulturhus, hurtigrutekaia, busstasjonen, taxi og det mye besøkte Lofoten Krigsminnemuseum. Det er knappe 100 meter til Svolvær Torg.

Torget omkranses av gode serveringssteder, ikke minst Nordis Restaurant. Hurtigbåten fra Bodø legger til ved Torget. Herfra går også de fantastiske båtturene til Trollfjorden med innlagt ørnesafari.

Les mer om Fast Hotel Svolvær

Book overnatting på Fast Hotel Svolvær

Fakta Fast Hotel Svolvær
 • Resepsjon: Nei
 • Heis: Ja
 • Wifi: Gratis høyhastighet internett
 • Frokost: Våre gjester kan spise deilig frokost (150,-) på vår søsterrestaurant Nordis Restaurant.
  Les mer om frokost her
 • Antall rom: 49
 • Antall rom for funksjonshemmede: 2
 • Parkering: Gate
 • Avstand til sentrum: 100 meter
 • Antall etasjer: 4
 • Bygget: 1950/totalrenovert 2017/2018
bilde-01.jpeg
bilde-01.jpeg
bilde-02.jpeg
bilde-03.jpeg
bilde-05.jpeg
bilde-06.jpeg
bilde-04.jpeg
previous arrow
next arrow

 

Fasade Fast Hotel Henningsvær width=

Fast Hotel Henningsvær Sauøya 2, Henningsvær

Fast Hotel Henningsvær ligger vakkert plassert ved inngangen til Henningsvær. Idyllisk plassert på kaikanten omkranset av hav og fjell.

Fast Hotel Henningsvær tilbyr rimelig overnatting i Lofotens og kanskje verdens mest kjente fiskevær. En kort spasertur til Henningsvær sentrum, ca 900 meter. Et fantastisk kaianlegg legger til rette for minneverdige aktiviteter og opplevelser på Lofothavet. Velkommen til Henningsvær.

Les mer om Fast Hotel Henningsvær

Book overnatting på Fast Hotel Henningsvær

Fakta Fast Hotel Henningsvær
 • Resepsjon: Nei
 • Heis: Nei
 • Wifi: Gratis høyhastighet internett
 • Dobbeltrom: 12
 • TwinRom: 6
 • Dobbeltrom Økonomi: 10
 • Familierom Økonomi: 1
 • Rorbu: 2
 • Parkering: Gratis parkering
 • Avstand til sentrum: 900 meter
 • Antall etasjer: 2
 • Bygget:
FHH_1
FHH_2
FHH_3
FHH_4
previous arrow
next arrow

Firmaavtaler

Klart dere kan signere firmaavtale med oss!

Vi gjør hotelloppholdet så enkelt og billig som mulig – uten at det går utover komforten. Våre rom er tilrettelagt med gode og praktiske skrivebord til PC-jobbing. I tillegg er det etablert egne businesslounger i tilknytning til fellesområdene, hvor gjester kan sitte godt og arbeide i ro og fred.

Våre firmaavtaler baserer seg på en trappetrinnmodell der flere romdøgn gir bedre pris. Vi garanterer best pris av hotellene på destinasjonen. Våre firmakunder får egen rabattkode.

Vi tilbyr også ekstratjenester som bespisning og opplevelser. Fast Hotels samarbeider med flere spisesteder og eventselskaper.

Ta kontakt om dere ønsker en firmavtale:
Epost: booking@fasthotels.no
Tlf: 948 948 06

Booking/betaling
Booking/betaling

Alle våre rom forskuddsbetales. Idet du booker oppholdet hos Fast Hotels, mottar du en epost/SMS med link til betaling. VIKTIG: Reservasjonen er ikke gyldig før betalingen via den tilsendte linken er gjort. Dette gjelder også ved booking gjennom eksterne sider som booking.com, Expedia, hotels.com, osv. Du vil ikke motta nøkkelkoden til rommet hvis forhåndsbetalingen ikke er gjort (se innsjekk). Husk at du alltid finner laveste pris på vår hjemmeside. Faktura må avtales direkte med vår bookingavdeling: booking@fasthotels.no.

Bekreftelse
Bekreftelse

Reservasjonen bekreftes idet betalingen er registrert. Hvis rommet ikke er betalt, vil du ikke motta nøkkelkoden til rommet (se innsjekk).

Innsjekk
Innsjekk

Når du ankommer FastHotels, sjekker du inn på vår innsjekksterminal med ditt Referanse nummer. Terminalen skriver ut hotellinformasjonen og en nøkkelkode til ditt rom og hovedinngang. Rommene er klare til innsjekking innen kl 15:00 på ankomstdagen, men du kan sjekke inn når som helst etter dette. Hvis du har betalt på forhånd, vil du motta informasjonen på SMS og e-post så snart rommet er klart.

Frokost
Frokost

Vi serverer ikke frokost på hotellet, men for et lite tillegg i prisen kan dere nyte en deilig frokost på Du Verden Svolvær, som ligger et steinkast unna.

Utsjekk
Utsjekk

Utsjekk er et utgått begrep hos oss. Du pakker sammen og drar innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom. Koden er aktiv til kl. 12 avreisedagen. Takk for besøket og velkommen tilbake!

Resepsjon
Resepsjon

Vi er inspirert av alle dem som har turt å tenke nye tanker for å gjøre ting enklere og billigere – gjerne ved hjelp av ny teknologi. Vi har ingen resepsjon/resepsjonister. Du mottar en nøkkelkode på epost/SMS den dagen du skal sjekke inn, så snart rommet er klart. Garantert køfritt.

Prisgaranti
Prisgaranti
Vår filosofi er å gjøre hotelloppholdet så enkelt og billig som mulig – uten at det går utover komforten. Vi garanterer best pris av hotellene på destinasjonen. Laveste pris finner du alltid på vår hjemmeside.
Familie
Familie

Er dere flere som skal dele rom, eksempelvis en familie, er det muligheter for ekstraseng mot tillegg i pris. Er dere fire, kan dere booke blant våre familierom – med eller uten kjøkken. Familierommene har dobbeltseng og sovesofa.

Internett
Internett

Gratis tråløst internett tilgjengelig på alle rom og fellesområder på alle Fast Hotels.

Streaming
Streaming

Vi vet at det du liker og bruker aller mest, det har du med deg på mobilen, PC-en eller nettbrettet. Derfor har vi droppet TV-en på rommet, og i stedet oppgradert nettet slik at du kan streame favorittserien, skype natta til de som er hjemme eller rett og slett bare surfe og sjekke nytt.

Sikkerhet
Sikkerhet

I alle fellesarealer er det installert kameraovervåkning med direkte tilknytning til alarmsentral. Vektere patruljerer og kontrollerer jevnlig. Våre brannvarslingsanlegg er direktekoblet til brannsentral. Eget personell er tilgjengelig hele døgnet dersom det skulle oppstå behov.

Opplev mer
Opplev mer

Vår tanke er at du som gjest skal bo billig for å kunne oppleve mer. Vi har gode avtaler med de beste restauranter og aktivitetsleverandører på stedet. Det skal lønne seg å bo hos Fast Hotels.

Komfort
Komfort

Du skal trives når du bor hos oss. Alle rommene er smakfullt og praktisk innredet med stol, skrivepult, vannkoker og kjøleskap, knagger til å henge klærne på og gode baderom med dusj og hårføner. Vi vet at ei god seng og en god natts søvn er det aller viktigste for gjestene. Derfor er våre senger av ypperste kvalitet!

Business
Business

Mange av våre gjester bor hos oss i forbindelse med jobbreiser. Våre rom er tilrettelagt med gode og praktiske skrivebord til PC-jobbing. I tillegg er det etablert egne businesslounger i tilknytning til fellesområdene, hvor gjester kan sitte godt og arbeide i ro og fred. To stasjonære PC-er er disponible for gjestene i lobbyen på Fast Hotels.

Strykejern
Strykejern

Alle våre hoteller har strykesenter i hver etasje som gjestene fritt kan benytte.

Roomservice
Roomservice

Idet du ankommer Fast Hotels, ligger det håndklær til hele oppholdet på rommet. I arbeidet med å holde prisene lave har vi lagt en plan hvor rommet vaskes idet oppholdet avsluttes. Ved langtidsopphold, vaskes det ukentlig av vårt personell. Ekstra vask kan velges ved bestilling, eller avtales på forhånd via: booking@fasthotels.no

 • Vil forlenge oppholdet, kan vi beholde samme rommet? +

  — I de fleste tilfeller lar det seg gjøre. Ta kontakt med oss på booking@fasthotels.no så snart du ser at du vil utvide oppholdet. Du vil trenge ny dørkode idet det opprinnelige oppholdes avsluttes.
 • Når kan vi sjekke inn? +

  — Innsjekk er et utgått begrep hos oss. Idet dere mottar koden til døra, kan dere gå rett på rommet – når dere måtte ønske.
 • Er det wifi på hotellet? +

  — Gratis stabilt internett er inkludert hos Fast Hotels. Klikk «connect» og kos deg.
 • Vi ønsker ekstra håndklær +

  — Idet dere ankommer, ligger det håndklær til hele oppholdet på rommet. Trenger dere flere, kontakter dere oss på SMS eller epost innen kl. 16, og vi fikser det. Epost: booking@fasthotels.no, SMS: 948 948 06
 • Vi drar tidlig, hvordan gjør vi det med utsjekk? +

  — Dere pakker sammen og drar når dere vil innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom.
 • Vi ankommer sent. +

  — Sent eller tidlig, samme for oss. Idet dere har mottatt nøkkelkoden på SMS/epost, kommer dere når det måtte passe.
 • Må jeg betale for rommet før jeg kommer? +

  — Ja, alle våre rom betales når du booker. Hvis rommet ikke er betalt, mottar du ikke adgangskoden til rommet.
 • Hvor ofte rengjøres rommene? +

  — Rommet vaskes idet gjesten avslutter oppholdet. Ved langtidsopphold vaskes det ukentlig av vårt personell. Ekstra vask kan velges ved bestilling, eller avtales på forhånd via: booking@fasthotels.no
 • Jeg ønsker å kansellere min booking, hva gjør jeg? +

  — Send en epost til booking@fasthotels.no hvis du har booket direkte hos oss. Har du benyttet noen av våre underleverandører, må du kontakte dem direkte.
 • Har en booking på dobbeltrom, mulig og få bestilt til en ekstra person? +

  — Ingen problem, send oss en epost så setter vi inn en ekstraseng på rommet mot tillegg i pris. booking@fasthotels.no
 • Når får jeg koden for innsjekk? +

  — Så snart rommet er klart (senest kl. 15 ankomstdagen), mottar du en SMS/epost med nøkkelkoden til rommet.
 • 1