Priser fra 630,-

Velg ankomst og avreisedato samt hotell du ønsker å overnatte på.
Invalid Input
Invalid Input
Velg et hotell
Invalid Input

Ei god seng. Frokost på døra. Billig. Raskt. Og enkelt.

Våre gjester setter pris på en god seng og gratis, stabilt internett. Frokosten, den leverer vi på døra til våre gjester.

Filosofien til Fast Hotels er å gjøre hotelloppholdet så enkelt og billig som mulig - uten at det går ut over komforten. Vi gjør ikke forskjell på folk. Hos oss er en gjest en gjest. Alle får tilgang til våre nye og smarte løsninger. Alle slipper å vente i kø – av den enkle grunn at vi ikke har kø.

Myk seng hos Fast Hotels
Nylig oppussede rom klar til deg!
Den nye låsen til hotellet
  • Vi har ingen resepsjon/resepsjonister. Du mottar en nøkkelkode på epost/SMS den dagen du skal sjekke inn, så snart rommet er klart.
  • Vi vet at det du liker og bruker aller mest, det har du med deg på mobilen, PC-en eller nettbrettet. Derfor har vi droppet TV-en på rommet, og i stedet oppgradert nettet slik at du kan streame favorittserien, «skype natta» til de som er hjemme eller rett og slett bare surfe og sjekke «nytt».
  • Vi vet at ei god seng og en god natts søvn er det aller viktigste for gjestene. Sengene sparer vi aldri på, de skal være av ypperste kvalitet!
  • Hva er vel bedre enn å få frokosten servert på rommet? Senest ved midnatt henges frokosten på døra i en kjølebag inneholdende godt brød, ost, skinke, syltetøy, kaviar, smør, frukt, yoghurt, kaffe, te og juice.
  • Du skal trives når du bor hos oss. Alle rommene er smakfullt og praktisk innredet med stol, skrivepult og kjøleskap, knagger til å henge klærne på og gode baderom med dusj.
  • Utsjekk er et utgått begrep hos oss. Du pakker sammen og drar innen kl. 12 avreisedagen – like raskt, enkelt og køfritt som da du kom. Takk for besøket og velkommen igjen!

De beste prisene finner du på alltid på fasthotels.no – den raskeste og enkleste veien til ei god natts søvn – frokost inkludert.

Fast Hotels: Alt du trenger for ei god natts søvn!

Billig, raskt og enkelt.